• darkblurbg
    HIER! Eten & Drinken

HIER! Eten & Drinken (The GYM Steenwijk) 

HIER! Eten & Drinken is een gezellige horeca-gelegenheid gevestigd in The Gym Steenwijk in Tuk. Voor slechts 6 euro hebben we elke maandag een vers Dagmenu. Daarnaast hebben we maaltijdsalades, panini's, tosti's, yoghurt, smoothies, verse juices en nog veel meer. Neem gerust een kijkje in onze menukaart of kijk hieronder voor ons wekelijks wisselende Dagmenu! Daarnaast organiseren we 4x per jaar een thema-avond met heerlijk eten en gezellige muzikale aanvulling! 
Graag tot ziens bij HIER! 

Openingstijden HIER! Eten & Drinken 

Maandag en woensdag: 09:00 - 22:00 uur

Dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:00 - 13:00 en 17:00 - 22:00 uur

Zaterdag en Zondag: 09:00 - 13:00 

Elke maandagavond kun je HIER! genieten van een vers dagmenu!  

Voor slechts 6 euro geniet je elke maandagavond van een vers dagmenu! Vanaf 16:30 kun je aanschuiven in onze gezellige horeca-gelegenheid. Reserveren is handig, maar op het laatste moment aanschuiven mag ook! Wil je de maaltijd meenemen? Geen probleem. Reserveren kun je doen via onderstaand contactformulier. Eet smakelijk! 

I.v.m. de zomervakantie is er in juni, juli en augustus geen Dagmenu. De horeca, fitness en fysiotherapie zijn wel gewoon geopend. 

Activiteiten die al geweest zijn: 

Hollandse Avond en 3-gangendiner bij HIER! Eten & Drinken

19 mei is het weer zover! HIER! organiseert een heerlijke avond uit inclusief 3-gangendiner en live muziek van Jeffrey van Heuven. Dit maal een heerlijke Hollandse Avond! De opbrengst van deze avond gaat naar wedstrijdgroep The Future van Dans HIER! Zij mogen in het weekend van 11-13 mei aanstaande deelnemen aan het EK in Kalkar! En uiteraard wensen wij hen ontzettend veel succes! Komt u ook genieten van deze gezellige avond? Toegang is zowel voor leden als voor niet-leden. De kosten voor het 3-gangendiner zijn 25 euro (aanvang 18 uur, reserveren verplicht), de Hollandse Avond is gratis entree (vanaf 20 uur, reserveren niet nodig).

Aanmelden kan aan de balie van Fitness HIER!, telefonisch via 0521-523157 of via onderstaand reserveringsformulier! Tot dan!

Hollandse Avond bij HIER! Eten & Drinken Tuk

 

Tapas, karaoke en dans avond bij HIER! Eten & Drinken te Tuk (Steenwijk)

Hou je van tapas? Of wellicht van karaoke of dansen? Kom dan 31 maart naar HIER! Eten & Drinken aan de Roomweg 9 in Tuk. Vanaf 18 uur worden er heerlijke tapas geserveerd met achteraf een dessert. Kom je gezellig mee eten? Reserveer dan via het formulier onder aan deze pagina, aan de balie van Fitness HIER! of telefonisch op 0521-523 157. 
Om 20 uur start er een karaoke en dansfeest met DJ Vango! Entree is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom! Zien we je zaterdag 31 maart? Meld je dan ook even aan bij het evenement op Facebook of tag je favoriete tapas, karaoke of dansmaatje! 

Tapas, karaoke en Dance Avond bij HIER! Tuk (Steenwijk)

 

10 februari Ondernemersdiner Gezond in Bedrijf 

Investeren in gezonde werknemers is investeren in een gezond bedrijf 
Veelgevraagd gastspreker André Kwakernaat zal tijdens deze avond een presentatie geven over dit onderwerp. André Kwakernaat is verantwoordelijk voor innovatie bij Wolters Kluwer, Tax & accounting Europa en founder van het professionele triathlon team Team4Talent.
Wanneer werknemers fitter zijn zal de arbeidsproductiviteit toenemen en verzuim afnemen. Werknemers die goed in hun vel zitten zullen meer positiviteit uitstralen, dit zal de werksfeer ten goede komen. 
Deze avond speciaal voor ondernemers komen de thema’s gezonde voeding (in de vorm van een diner) en hoe motiveer je werknemers om te participeren in een gezond bedrijf uitvoerig aan de orde. 

In samenwerking met Fitness HIER!, Winetable, Rennie Gezond & Zo, Landwinkel de Waterbuffelfarm en Natuurvoedingswinkel Villa Sterrebos wordt er een interessante avond georganiseerd inclusief een diner. Ontvangst is 10 februari 2018 om 16:30 uur, start van het programma is om 17:00 uur. Deelname is gratis voor ondernemers. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden tot 5 februari via het emailadres dat op onderstaande flyer vermeld staat.  

Ondernemersdiner Gezond in Bedrijf Ondernemersdiner Gezond in Bedrijf

 

HIER! 27 januari 80's dance party!   

Zaterdag 27 januari is er een swingende 80's dance party met live band JNL! De entree is gratis, start 20 uur! Kom gezellig langs! 
Heb je zin om vooraf mee te genieten van ons stampotbuffet? Voor slechts 10 euro per persoon eet je onbeperkt van ons buffet. Aanmelden via de balie, 0521-523 157 of via het formulier onder aan deze pagina.   

80's dance party en Stampot Buffet HIER! Eten & Drinken

 

Griekse Avond bij HIER! 

23 september was er een Griekse Avond. Voor slechts 35 euro genoot u van een 6-gangendiner. Er was live muziek aanwezig van Zoi Trikouraki (Zina). De avond was zeer geslaagd! Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de gezelligheid! 

6-gangendiner tijdens Griekse Avond HIER!